PREMINULA POP ZVIJEZDA

VIDEO Pogledajte što je Liam Payne (30) objavio na Snapchatu pola sata prije smrti. Policija: ‘Iz hotela se začuo zvuk...‘

Ono što je posljednjih tjedana punilo novinske stupce nisu bile novosti iz Liamove glazbene karijere nego detalji iz njegova privatnog života

Liam Payne i Kate Cassidy

 /Profimedia

Liam Payne, bivši član One Directiona, preminuo je u 31. godini u Buenos Airesu u Argentini.

Pronađen je mrtav nakon što je pao s trećeg kata hotela, javljaju novinska agencija AFP i lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Prema policijskom priopćenju koje je prenijela novinska agencija AFP: "Liam James Payne, skladatelj i gitarist, bivši član benda One Direction, preminuo je danas nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

image
Luis Robayo/Afp
image
Luis Robayo/Afp
image
Luis Robayo/Afp

U drugom policijskom priopćenju, nakon ustanovljene smrti, utvrđeno je da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola".

Kada su stigli, glavni službenik rekao je da je čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

image

Liam Payne

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

Payne je i kao solo izvođač i član pop senzacije One Direction ostvario impresivnu karijeru. Pop grupa je u Ujedinjenom Kraljevstvu imala četiri albuma koja su završila na prvom mjestu top ljestvice, a Liamov debitantski solo singl "Strip That Down" zauzeo je treće mjesto na službenoj britanskoj ljestvici.

image
Luis Robayo/Afp
image
Juan Mabromata/Afp
image
Luis Robayo/Afp

No, ono što je posljednjih tjedana punilo novinske stupce nisu bile novosti iz Liamove glazbene karijere nego detalji iz njegova privatnog života. Jedna od njegovih bivših partnerica tako je u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji. U međuvremenu, iz Buenos Airesa pristižu fotografije, brojni fanovi skupljaju se ispred hotela u kojem je preminula mlada pop zvijezda.

Samo pola sata prije smrti Liam Payne objavio je i video na Snapchatu. Bio je sa svojom djevojkom Kate Cassidy, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". Pogledajte video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 18:41