DRAMA U OGULINU

VIDEO Vjerski fanatik dječacima naredio da se idu moliti Bogu, 15-godišnjaka porezao nožem!

Upao je među skupinu tinejdžera i naredio im da idu u crkvu. Jedan od dječaka je odbio
 You Tube

OGULIN - Muškarac u dobi od 47 godina u utorak oko 22 sata prvo je verbalno napao skupinu maloljetnika ispred crkve Sv. Križa u središtu Ogulina , a onda je jednog od njih čak napao nožem. Policija potvrđuje napad, kao i da je 15-godišnja žrtva pritom zadobila lakše ozljede.

Neslužbeno doznajemo da je nasilni muškarac dječaka zarezao nožem, zbog čega je ovaj završio na šivanju u ogulinskoj bolnici. Policija istražuje slučaj pa u javnost još ne izlazi s detaljima.

Neslužbeno doznajemo da se muškarac približio skupini i počeo im prigovarati da bi bilo bolje da idu u crkvu i da se mole Bogu nego da gube vrijeme na gluposti, a pritom je bio vrlo neugodan.

Dječak iz skupine mu je proturiječio, pa se zato i nasilnik okomio na njega. Njegovi prijatelji pozvali su policiju, koja je odmah stigla na mjesto nesreće te napadača, koji je pružao otpor, svladala, te ga u "lisicama" privela u postaju.

Muškarac nije s područja Ogulina, već iz šire okolice Bjelovara, a ovo mu nije, kako doznajemo, prvi puta da ljude koje sretne u gradu maltretira pričama o vjeri i molitvi na ovako bezobziran način. Njegov vjerski fanatizam nastao je, doznajemo, iz psihičke bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 06:54