KREŠENJE REDA I MIRA

Zbog tučnjave i drskosti: Splitska policija prijavila nogometaša Hrgovića, njegovu suprugu, ali i invalida Jerčića!

Radi incidenta sa stopostotnim invalidom Ivicom Jerčićem, splitska je policija prekršajno prijavila nogometaša NK Splita Mirka Hrgovića, njegovu suprugu, ali i invalida Jerčića koji je medijima prijavio slučaj!

Podsjetimo, Jerčić je medijima ispričao kako ga je Hrgović udario šakom u glavu te ga oborio na tlo, ne obazirući se na činjenicu da je stospostotni invalid s protezama na obje noge. Navodno mu je i dobacio: - 'Baš me briga što si invalid'. Hrgović i Jerčić porječkali su se nakon manjeg sudara na jednom splitskom parkiralištu, a Hrgovićevim automobilom u trenutku nesreće upravljala je njegova supruga.

- Išla je u rikverc i svojim automobilom udarila u moj, nije to bilo ništa strašno, no ja sam izišao iz vozila i, priznajem, nimalo pristojnim riječima izderao se na nju. Ona je na to još nepristojnijim rječnikom uzvratila - opisao je Jerčić za Slobodnu Dalmaciju.

Nogometaš Hrgović prijavljen je, doznajemo u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi, zbog "naročito drskog ponašanja na javnom mjestu", a njegova supruga i invalid Jerčić prijavljeni su po članku 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi tuče na javnom mjestu. Svima prijeti novčana kazna ili do 30 dana zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 06:54