PADAJU REKORDI

Na Lučkom kolona duga 17 kilometara, na granici sa Slovenijom 5 km!

Petak je popodne, dan uoči vikenda kada se očekuju najstrašnije gužve. Pritom u unutrašnjosti pada kiše, a dogodilo se i nekoliko nesreća. Sve to rezultiralo je velikim kaosom.
zagreb, 180403ivanja reka - guzvafoto: marko prpic-desk-

Na autocesti A1 zbog izrazito gustog prometa te prometne nesreće kod odmorišta Vukova Gorica vozilo se otežano u koloni od 20 km između čvora Bosiljevo i Karlovac te dalje u smjeru Zagreba. HAK vas moli za oprez i strpljenje.

Izuzetno je pojačan promet na glavnim cestama, osobito na autocestama A1 Split - Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera. Na Istarskom ipsilonu u smjeru GP Plovanija i Kaštel kolona je bila duga oko 20 km, a u večernjim satima smanjila se na 5 kilometara.

Pojačan je i promet na otoku Krku prema Krčkom mostu te dalje na državnoj cesti prema Oštrovici. Na naplati Lučko pojačan je izlaz s autoceste u smjeru Zagreba te se u večernjim satima vozi u koloni od 17 kilometara. Koristite naplatne postaje Demerje.

Na naplatnim kućicama Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je na izlazu duga oko 2 km.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb. Za sav promet zatvorena je dionica od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 01:25