ŽALOSNO

Ova preslatka njuška pronađena je na ulici s tragom lanca oko vrata... Potrebna mu je obitelj

Ima oko 30 kilograma, zna sjesti, razumije naredbe. Ne reagira na mačke, a ignorira i kada drugi psi laju na njega
 Privatni album

Kako je mješanac tornjaka završio na jednoj zagrebačkoj ulici, ne zna se, no tamo ga je pronašao čovjek koji nije mogao okrenuti glavu od njega. Iako nema uvjete da mu pruži dom, i do petka mora otputovati na duže vremena van grada, odlučio je učiniti što mora. Najprije ga je odveo veterinaru, koji je procijenio da pas izme oko deset mjeseci.

Čip nije imao, ali je imao nešto drugo: trag od lanca, koji svjedoči kako je živio prije nego je pobjegao ili ga je netko odvezao s tog lanca i pustio ga da ode. Koji god scenarij bio od ta dva, nijedan nije dobar, tako da je sasvim jasno kako se pas zapravo, premda je lutao, spasio.

image
Privatni album

Ima oko 30 kilograma, zna sjesti, razumije naredbe. Ne reagira na mačke, a ignorira i kada drugi psi laju na njega.

- Trenutno je kod mene u stanu, gdje ne radi nikakvu štetu. Nuždu obavlja isključivo vani, spava na istom mjestu od prvog dana. Ne ide na kauč i ne skače - objasnio je čovjek koji ga je spasio i odlučio napraviti sve što može kako bi mu pronašao dom.

Ako bi netko mogao usrećiti ovog čupavca, neka nam se javi na redakcijski mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo vas onda povezati s privremenim udomiteljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 05:02