SAPUNICA ZAVRŠILA

Emil Nikolić ipak ostaje trener Mladosti

Ostaje mu plaća kakvu je imao dosad kao i pravo na korištenje automobila. Ali klub mu više neće plaćati stan
Zagreb, 090610.Vaterpolo Mladost - JugNa slici: Trener Mladosti Emil NikolicFoto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

ZAGREB - Emil Nikolić nakon pristanka uvjeta klupske uprave ostaje trenerom hrvatskog vaterpolskog doprvaka. Konačna je odluka donesena kasno sinoć, oko 22.00 sata. Saga je time završena. Nije trajala istini za volju odveć dugo, tek 24 sata, ali zato intenzivna 24 sata puna neizvjesnosti. Skratimo priču.

Nakon razgovora s dopredsjednikom Mladosti prof. dr. Borisom Labarom, trener Emil Nikolić pristao je na u utorak navečer postavljene uvjete odnosno malo korigirane stavke ugovora. Preciznije, Nikoliću ostaje plaća kakvu je imao dosad kao i pravo na korištenje automobila, ali klub više neće plaćati troškove stana u kojem Nikolić živi s obitelji od kako se prije godinu dana doselio u Zagreb.

Upravo je to i bila sporna stavka jer je minulih godinu dana stanarinu plaćao klub. Kako se u Mladosti nastavlja s oštrim mjerama štednje, odluka uprave ili Predsjedništva Mladosti bila je kako više klub nije u mogućnosti plaćati stanarinu prvom treneru. Takvu je opciju Nikolić u utorak navečer odbacio i izjavio kako odlazi iz Mladosti. U srijedu navečer je popustio, pristao na taj načelno i jedini uvjet, te ostao za kormilom Žabaca.

Toplo se nadamo da je time rići 'Nikolić odlazi - Nikolić ostaje' došao kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:15