NESRETNI ŽDRIJEB

Reja: Jeste li sigurni da je Dinamo?

Zadar, 051209.Stadion Stanovi.17.kolo 1HNL izmedju NK Zadar - NK Hajduk.Na fotografiji: Edoardo Reja trener NK Hajduk.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Eduardo Reja dobio je u polufinalu Kupa suparnika kojeg je najmanje želio, Hajduk će već u polufinalu Kupa igrati s Dinamom. Reji smo prvi priopćili vijest, pri čemu nije skrivao iznenađenje, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

- Dinamo? Ma, nije valjda. Sigurno smo mogli mnogo bolje proći, ali naš se cilj ne mijenja - rekao je Reja i još jednom priupitao: - Jeste li sigurni da je Dinamo? A gdje se igra prva utakmica? Dobro je da je uzvrat u Splitu, barem nešto pozitivno. Sada ćemo imati još veći motiv za rad u pripremnom razdoblju, jer momčad treba biti spremna za polufinale Kupa.

Mijenja li se nešto u klupskim ciljevima, je li osvajanje Kupa i dalje prioritet?

- Do Europe se može i osvajanjem drugog mjesta u prvenstvu, ali ćemo učiniti sve da eliminiramo Dinamo i dođemo u finale, s čime bismo napravili veliki korak ka osvajanju Kupa - kazao je Reja.

Hajduk je tako došao u prigodu prekinuti neugodnu tradiciju koja kaže da su Modri u zadnje tri sezone Hajduka nadmašili u Kupu. U proljeće 2007. elimimirali su Bijele u polufinalu, a dvije posljednje godine osvojili su Kup, u finalnim ogledima s Hajdukom. U četvrtom pokušaju Hajduk ima prigodu zaključiti crni niz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 16:14