NEMORALNA PONUDA

ODLAZI I NAJBOLJI IGRAČ? Nijemci za slomljenog Juniora Fernandesa daju 4 milijuna eura!

Iako Čileanac ima slomljenu nogu, bundesligaški klub poslao je ponudu koja je šokirala Maksimir...
 Jure Miskovic / CROPIX

Jučer je u Maksimir stigla ponuda za Juniora Fernandesa! Iznenađeni? Trebali bi biti. Tko je mogao pomisliti da će nogometaš koji ima slomljenu nogu dobiti ponudu, kako kažu naši maksimirski izvori iz - Bundeslige! Nakon što mu je Rugašević slomio nogu u Parku mladeži, postavljalo se pitanje hoće li ga Modri uopće otkupiti od Bayera. Na kraju jesu za 1,5 milijuna eura, potpisavši s njim ugovor na četiri godine.

A onda je ta jučerašnja jasna i konkretna ponuda zapravo šokirala Maksimirsku 128 jer je po našim saznanjima iznosila 4 milijuna eura. Dakle, za igrača sa slomljenom nogom Modri su “preko noći” mogli zaraditi 2,5 milijuna eura. Zaista čudesan, raritetan, neobičan podatak. Međutim, barem tako tvrde ljudi bliski klubu, Zdravko Mamić je bio odlučan kazavši: - Ove sezone je europski rezultat važniji od egzistencije!

Dakle, to bi trebalo značiti da ponuda za Fernandesa neće biti prihvaćena, jer je alfa i omega modrog kluba odlučio zadržati ovu momčad na okupu i još je dodatno ojačati. Saznali smo i da su osim za Soudanija, Fernandesa i Brozovića, u Maksimiru arhivirane i ponude za Duju Čopa i Arijana Ademija. Ali barem zasad nije odgovoreno ni na jednu. Osim što se momčad želi zadržati na okupu, želi se vidjeti i koji će nogometaši kao pojačanja stići u maksimirsku šumu. Onda će možda biti lakše donijeti odluku i možebitno se i odlučiti za odgovor na neku ponudu.

Inače, u Dinamu je praktički pala odluka da se angažira lijevi bek rumunjske Steaue, Iasmin Latovlevici (28). Potpuno je zadovoljio ukus trenera Zorana Mamića, pa se želi krenuti u konačnu realizaciju transfera. Međutim, u cijeloj priči stvorio se jedan problem. Naime, kontroverzni je predsjednik Steaue Gigi Becali u zatvoru, a dok je gazda u zatvoru, teško je pregovarati. Ono što se još intenzivno traži u Maksimiru je - vratar! Ne radi se o tome da se ne vjeruje Ježini, ali odlučili su u Maksimiru da tu poziciju definitivno moraju zabetonirati jer je drže krucijalnom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 21:31