ODLAZAK IZ MAKSIMIRA?

SOUDANI OTKRIO ALŽIRCIMA 'Ne znam hoću li ostati u Dinamu, imam nekoliko velikih ponuda'

Sad, na kraju sezone, vidim da sam bio u pravu i nisam požalio što sam došao, kaže Alžirac

Ne vole tu temu u Maksimiru, uostalom, i Zoran Mamić više je puta stavio uskličnik na tvrdnju da Alžirac sigurno ostaje u Maksmiru.

- Rekao sam vam već nekoliko puta da Fernandes i Soudani ostaju, zašto to stalno pitate - kazao je i nedavno Dinamov trener, nakon čega je Čileanac i definitivno postao Modri na još četiri godine. Dakle, ne bi trebalo biti sumnje da će i Alžirac krenuti u još jedan pohod na Ligu prvaka. Međutim, sumnju je, na neki način, razbuktao sam Soudani, koji je u intervjuu za alžirski Le Buteur, nakon remija s Lokomotivom, izjavio:

- Znao sam otpočetka da je Dinamo pravi izbor za mene, i sad, na kraju sezone, vidim da sam bio u pravu i nisam požalio što sam došao. Hoću li ostati? Molim vas, vjerujte mi, još nisam odlučio. Neću poricati da imam ponude, neke i iz velikih europskih klubova, ali podsjećam i da sam potpisao ugovor s Dinamom do 2017. pa sudbina i nije u mojim rukama. Ne mogu vam reći što će biti, ali sve je moguće! - otvorio je Soudani još jednom mogućnost odlaska na ljeto.

No, Zoran Mamić je odlučan, što se njega tiče, tu se više i nema što govoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 23:35