ŠOKANTNA ISPOVIJEST

SCENARIST KOJI JE NAŠAO GLUMCA MRTVOG 'Philip Seymour Hoffman i ja smo bili u gay vezi'

'Bili smo ljubavnici i bili smo u ozbiljnoj vezi', tvrdi Katz čiju priču potvrđuje i neimenovani izvor blizak sa Phillipovom obitelji

Philip Seymour Hoffman sa mnom je bio u intenzivnoj gay vezi, rekao je u bombastičnom intervjuu za The National Enquirer scenarist David Bar Katz koji je slavnog glumca pronašao mrtvog na podu njegovog stana.

'Bili smo ljubavnici i bili smo u ozbiljnoj vezi', tvrdi Katz čiju priču potvrđuje i neimenovani izvor blizak s Philipovom obitelji koji tvrdi da je upravo njegova zbunjenost oko vlastite seksualnosti dovela do prekida s njegovom nevjenčanom suprugom s kojom je proveo 14 godina i dobio troje djece.

Katz je za National također kazao kako je večer prije bio s njim te ga je gledao kako šmrče kokain.

'Vidio sam ga kako konzumira i heroin u više navrata, ali nisam mislio da će njegova ovisnosti ikada dovesti do ovog', rekao je.

'Planirali smo sutradan ići zajedno na Super Bowl i provesti lijep dan zajedno', kazao je Katz koji je iznenada promijenio priču o odnosu sa slavnim glumcem. Nakon što je pronašao njegovo tijelo za medije je kazao kako su bili dugogodišnji prijatelji, ali da nije znao da se Hoffman opet drogira.

Podsjetimo, Phillipe Seymore Hoffman prestao se drogirati prije 23 godine. No, u jednom intervjuu kojeg je dao 2012. priznao je da opet ima problema s alkoholom i drogama.

'Ponovno sam počeo šmrkati heroin. Pokušavam prestati, ali jasno mi je da je to borba koja traje cijeli život. Kada sam prestao sa 22 godine bio sam u tolikom strahu da ne umrem da sam jednostavno morao stati tome na kraju. Gledam ove mlade zvijezde koje imaju svijet pod svojim nogama i mislim si da sam ja na njihovom mjestu sigurno bih bio mrtav', kazao je tada Phillip koji je sudeći po posljednjim informacijama u sebi vodio još jednu bitku. Neimenovani izvor za National tvrdi da mu je kao čovjeku posvećenom svojoj djeci i obitelji zbunjenost oko vlastite seksualne orijentacije teško padala, a sada svjetski mediji nagađaju da je uz ovisnost koja ga je sve više izjedala razlazu sa suprugom kumovala upravo veza sa scenaristom koji ga je tog kobnog jutra pronašao mrtvog na podu njegovog stana u New Yorku dok mu je igla još visila iz ruke.

Kasnije je David Bar Katz demantirao da je dao ikakav intervju za National Enquirer, tabloid i inače poznat po pričama s ruba istine. Rekao je i da su sve iznesene tvrdnje u navodnom intervjuu netočne te je protiv tabloida najavio tužbu.

Točan razlog Hoffmanove smrti još uvijek nije jasan

U srijedu je završena obdukcija na tijelu američkog glumca Philipa Seymoura Hoffmana, ali patolozi nisu mogli sa sigurnošću utvrditi točan uzrok njegove smrti.

Najavljeno je da će biti obavljene dodatne analize, ali nije poznato koliko bi to moglo potrajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:38