IZVORI OTKRIVAJU

KRATKO PRIJE SMRTI POVJERIO SE PRIJATELJU 'Znam da ću umrijeti od droge ako ne prestanem uzimati'

 Screenshot: Youtube

Glumac Phillip Seymour Hoffman, koji je prije dva dana pronađen mrtav od predoziranja heroinom, navodno je slutio da će njegov povratak ovisnostima završiti kobno.

Naime, glumac se bio očistio od alkohola i droga te redovito posjećivao sastanke anonimnih alkoholičara, no prije nekoliko tjedana vratio se svojim porocima te je u njima uživao gore nego ikad.

Beživotno tijelo slavnog glumca pronašli su prijatelj i asistentica. Ležao je na podu kupaonice u boksericama i majici, a u ruci mu je još stajala zabodena igla kojom si je ubrizgavao heroin.

Phillip se prijatelju samo šest tjedana prije smrti povjerio kako sluti da će umrijeti od droge jer je to njegova sudbina, piše TMZ prepričavajući glumčevu izjavu.

Navodno je u posljednje vrijeme uspjevao nekoliko dana biti trijezan i čist, a onda bi opet izgubio kontrolu.

'Ako ne stanem, znam da ću umrijeti', navodno je rekao Hoffman.

Najtragičnije od svega jest da je protekle četiri godine redovito posjećivao sastanke anonimnih alkoholičara te su ga smatrali svojim 'guruom' zbog velike volje i odlučnosti.

Prije nekoliko godina svijet je izgubio još jednog velikog glumca Heatha Ledgera koji se također borio protiv ovisnosti, a upravo mu je Hoffman pomagao da postane čist. Nažalost, i on je izgubio bitku s ovisnostima te preminuo od predoziranja tabletama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:10