INSTRUKTOR RENATO

'Naučio sam Vanju Mamić jahati, ali nisam s njom u vezi'

Supružnici Mamić u braku su 17 godina u kojem su dobili dvoje djece, sina Brunu i kćer Ninu
 Biljana Gaurina / Cropix

ZAGREB - Zbog nekoliko, zasad nepotvrđenih, preljubničkih afera Zorana Mamića (38), sportskog direktora Dinama, njegova supruga Vanja zatražila je rastavu braka. Dodatni je začin ovoj priči, opet navodni, preljub Vanje Mamić (38) s Renatom Levanićem (43) , instruktorom jahanja na zagrebačkom hipodromu, koji je intenzivno trenira već nekoliko godina. No, kako je kazao instruktor, između njega i gospođe Mamić nema ništa više od prijateljstva i odličnog odnosa između strogog trenera i nadarene učenice.

- Nije istina da smo Vanja i ja u ljubavnoj vezi. Između nas nema ništa osim što smo dobri prijatelji i što sam od nje u godinu dana napravio odličnu jahačicu. Sve te priče o ljubavnoj vezi potiču zločesti ljudi - spremno je prokomentirao Renato Levanić.

Levanić je najbolji hrvatski preponski jahač. Bio je dugogodišnji reprezentativac i izbornik preponske konjičke reprezentacije. Do nedavnog povratka u Hrvatsku radio je kao konjički trener i jahač u Sloveniji. Povremeno se bavi i prodajom konja. Nije oženjen, a uživa veliku naklonost ljepšeg spola. Stoga i nije čudno da ga je atraktivna Vanja Mamić izabrala za trenera.

S druge strane Zorana Mamića povezuje se s više žena.

Doznavši za sve te izvanbračne izlete Vanja Mamić suprugu je rekla da napusti zajednički stan te odlučila okončati 17 godina dugi brak u kojem su uskoro bivši supružnici dobili i dvoje djece, sina Brunu i kćer Ninu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:09