LIJEČENJE FRUSTRACIJA

Mamić u Grčku vodio Horvatinčića i Ljuštinu. Odsjeli su u Hyattu i razbijali tanjure do četiri ujutro uz zvukove sirtakija

Zdravko Mamić je krvavih očiju gledao kako se Dinamova igra protiv PAOK-a u jednom trenu razbila poput njegovih tanjura prošle noći
 Damir Krajač / Cropix

Nakon dviju europskih utakmica naših najpoznatijih klubova, Dinama i Hajduka, odigranih u četvrtak, na vidjelo su izašle i neka pozadinska šuškanja koja možda nemaju izravne veze s lošom, odnosno dobrom igrom u Solunu i Splitu, ali svakako bi se o tome dalo dugo raspravljati.

Društvo iz Hyatta

Naime, klupskim charterom izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić sa sobom je u Grčku, između ostalih, poveo i građevinara Tomu Horvatinčića i kulturnjaka Duška Ljuštinu i, kao što je već ustaljeni običaj, noć uoči utakmice počastio ih večerom. Odsjeli su u hotelu Hyatt, a potom se Dinamovo vodstvo zaputio na tradicionalnu grčku veselicu, sirtaki, začinjenu razbijanjem tanjura i svime što inače prati takva okupljanja. Zabava je, doznajemo, potrajala do četiti sata ujutro, pa je Zdravko Mamić krvavih očiju gledao kako se Dinamova igra protiv PAOK-a u jednom trenu razbila poput njegovih tanjura prošle noći.

S druge strane, na domaćem splitskom terenu u posljednje vrijeme često kritiziran golman Hajduka Danijel Subašić nakon niza loših obrana i početničkih pogrešaka napokon je igrao dobro, a trener Stanko Poklepović napokon nije bio jedini čovjek na njegovoj strani.

Slomljeno srce

No, pravi razlog dotad loše igre golmana bilih pročuo se u splitskim kuloarima. Kako to često biva, Subašićeva loša igra ima veze s golmanovim slomljenim srcem. Nakon godina sretne veze ostavila ga je djevojka s kojom je bio još od svojih zadarskih dana. Je li pomirenje na pomolu ili je Subašić prebolio prekid, tek će se vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 14:31