Split, 100710 . Drugi dan turnira Davis cup, susret izmedju Hrvatske i Srbije u Splitu u kojem se susrecu Mario Cilic i Ivan Dodig (Hrvatska) protiv Janka Tipsarevica i Nenada Zimonjica (Srbija).Na slici: Tipsarevic i ZimonjicFoto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunovic / CROPIX
SRBI BOLJI U IGRI PAROVA

Dodig: Marin i ja nismo uigrani, to se moglo vidjeti

'Imali smo prilike, ali u tim napetim trenucima oni bi odigrali na visokom nivou i otklonili svaku opasnost'
Piše: Vanja DeželićObjavljeno: 20. srpanj 2010. 14:20

Hrvatska je prema očekivanjima izgubila u igri parova, čime je ukupni rezultat 2-1 za Srbiju . Tipsarević i Zimonjić ipak su najbolji par na svijetu i sve osim njihove 'čiste' pobjede bilo bi čudo.

- Dali smo sve od sebe, ali oni su uigraniji, vidi se da Marin i ja ne igramo skupa. Ali borili smo se, ostavili srce na terenu.Imali smo prilike, ali u tim napetim trenucima oni bi odigrali na visokom nivou i otklonili svaku opasnost - rekao je Ivan Dodig neposredno nakon meča. pozivam sve da sutra dođu i pomognu marinu da izjednači, a onda dočekati ljubu u odlučujućem meču

Bez komentara nije ostao niti izbornik Goran Prpić, koji nije niti najmanje nezadovoljan igrom svog para. Čovjek je očito realist.

- Bilo je prilike, ali Tipsarević i Zimonjić su odigrali fantastično. Rezultat je realan i znali smo otprije da se naša eventualna pobjeda bazira na pojedinačnim susretima. Znali smo da će netko morati pobijediti Đokovića.

A protiv drugog igrača svijeta sutra u podne igrat će Marin Čilić, koji s njime ima iznimno negativan skor. Od četiri međusobna susreta sva je četiri puta izgubio. Je li vrijeme za prvu pobjedu?

- Vjerujemo da Marin to može jer diže se iz meča u meč. Bit ćemo uz Marina i navijati, a ovim putem pozivam i gledatelje da pomognu - riječi su hrvatskog izbornika, kojima se pridružio i Ivan Dodig.

Dakle, na Splićanima je da se pojave u većem broju, uz snažniju podršku, kako bi imali prilike bodriti i Ivana Ljubičića u odlučujućem meču, a ne revijalnom.

Linker
27. lipanj 2024 21:58