Ante Čizmić / Cropix
LUDI OD PORAZA

TAKTIKA GUSLANJE DO ZICERA 'Igram svim srcem, dajem sve od sebe, ali jednostavno ovdje ne ide. Ne znam što će biti dalje...'

Piše: Jelena KolarObjavljeno: 30. siječanj 2016. 00:26

Uglavnom su pred novinare stigli s pitanjem.

- A što reći? Više ne znam što reći, stvarno ne znam.

Bio je to prvi među njima. Mirko Alilović. Počeo je utakmicu, otvorio s dvije obrane, međutim onda je opet stao.

- Upali smo im u mašinu, u ono što najviše vole i najbolje znaju. Oni su nam samo trpali na pivota, njihovo najjače oružje, taktika guslanje do zicera i to je to. Počeli smo odlično, igrali obranu fantastično i omogućili Julenu da nam se otvara na liniji, otvorilo im se par kontri, svega je bilo... Da su nas ubili njihovi golmani rekao bih, ok, ali mislim da smo se sami pobijedili, imali smo šansu, ali...

Opet im se dogodila crna rupa, nekoliko loših minuta koje je protivnik iskoristio maksimalno i više se nisu mogli vratiti.

- Iskreno ne znam, ne znam što bih rekao. Nisam releventan da nešto govorim. Zato što... - tu je zastao.

Zašto?

- Polazim od sebe, stvari ne idu onako kako ja hoću, kako očekujem i kako mi ide u klubu. To zašto ja lošije branim, je li ja to sam sebi nabijam pritisak, je li to panika ili nešto, ne znam. Meni je najviše žao momaka jer im ne pomažem onoliko koliko recimo pomažem onima u Veszpremu, vrlo jednostavno. Igram svim srcem, dajem sve od sebe, ali jednostavno ovdje ne ide. Ne znam što će biti dalje... - znakovito je zaključio je Mirko, a odgovor ćemo vjerojatno dobiti vrlo brzo.

Domagoj Duvnjak krenuo je sa...

- Lud sam, lud sam već od gubljenja u polufinalu...

Zbog čega sve?

- Krenuli smo dobro u utakmicu, a onda smo primili puno golova s pivota, i znali smo to sve, ali što da kažem. Očito nismo bili toliko koncentrirani. Ali, u utakmicu smo krenuli odlično, imali smo 13:10, a onda završi 18:14 za njih. Mislim da je drugo poluvrijeme to puno bolje izgledalo u obrani, ali imali smo previše tehničkih pogrešaka, prvi ja, i mislim da je to razlog zašto smo izgubili.

Uslijedilo je pitanje zašto ne igra više u napadu kad se utakmica lomi?

- To je odluka trenera, a Igor je danas odigrao fenomenalno. Ne vidim uopće razlog ovom pitanju. Ja sam tu da odigram ako treba samo dvije minute, dvije minute.

Ostaje im utakmica za broncu.

- Ma naravno. Dat ćemo sve od sebe i nadam se da ćemo ih dobiti.

Linker
02. srpanj 2024 09:02