FURIJA SLAVI FINALE

BABIĆ JE IMAO ISUSA, A CADENAS - JESUSA 'Pretpostavljali smo da će Hrvati pucati od samopouzdanja, ali...'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 30. siječanj 2016. 10:15

U srijedu je Isus bio prijatelj nama Hrvatima, odnosno našem izborniku Željku Babiću. Dva dana kasnije Jesus je bio jedan od najzaslužnijih za ulazak Furije u finale. Antonio Jesus Garcia. Igrač utakmice, a utakmica pak njegove karijere. Šut 6-6. Jako blizu toga Victor Tomas sa 5-6.

- A ne, ne zadovoljavamo se ovime - odlučno će na novinarsku malu provokaciju jesu i ostvarili, pa i premašili svoja očekivanja u Poljskoj.

- Kada ste u finalu, ne idete osvojiti srebro, napadate zlato. To je ono što ćemo mi činiti.

Trenutak u kojem ste slomili Hrvate? Nije niti bilo teško za pogoditi, odrediti.

- Kraj prvog poluvremena. Tada smo dosta brzo stekli prednost od 4 pogotka. Tu sam negdje, u tom razdoblju i ja postigao 2 gola koja su mislim bila dosta bitna.

Što vam je bilo na umu prošle srijede, kada ste shvatili da ste izvukli Hrvatsku koja se u to polufinale probila 'demolirajući' Poljake? Nećemo reći da vas je bilo strah, da ste se malo ustrašili spoznajom kakvog suparnika dobijate, što ste u konačnici i dokazali, ali...

- Ne, ne, razmišljali smo mi o tome jako. Zato jer je utakmica bila netipična, ta Hrvatske i Poljske - nastavlja Tomas.

- Pretpostavljali smo da će Hrvati 'pucati' od samopouzdanja nakon onako 'lude' utakmice. Nitko nije mogao vjerovati da Hrvatska može onako nešto učiniti Poljskoj. Dakle, znali smo da je riječ o vrlo opasnoj momčadi koja svakog suparnika može 'ubiti' protunapadima. Tog smo mi bili svjesni - izjavit će Tomas.

Linker
04. srpanj 2024 10:37