Screenshot: Facebook
KAKAV PREOKRET!

Legenda zaprepastila Sloveniju: Najveća zvijezda izbačena pa ipak vraćena u reprezentaciju!

Piše: HinaObjavljeno: 13. siječanj 2016. 15:10

Izbornik rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović šokirao je deželu popisom od 16 igrača koje je odabrao za Europsko prvenstvo u Poljskoj. Aktualni trener PPD Zagreba iz momčadi je izbacio najboljeg igrača Slovenije - Dragana Gajiča.

Gajič je jedna od najboljih desnih krila svijeta, prva zvijezda i najbolji strijelac slovenske reprezentacije, a prošle je godine bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Kataru te član najbolje momčadi turnira. I ove je godine Gajič u sjajnoj formi, prije nekoliko je dana sa šest golova izrešetao Hrvatsku u pripremnoj utakmici koju su Kauboji izgubili sa čak 15 razlike, ali ni to mu nije pomoglo.

Vujović zasad nije objasnio svoju odluku, ali je zato neugodno iznenađenje na Twitteru prokomentirao slovenski reprezentativac.

"Jednostavno, nije bilo kemije između trenera i mene. Neke odluke zaista vas mogu iznenaditi, a takva je upravo ova za mene. U svakom slučaju, poštujem njegovu odluku", napisao je 31-godišnji rukometaš, koji nije jedina žrtva Vujovićevih kombinacija za EP.

Ipak, u srijedu se dogodio veliki preokret. Dan prije polaska na Euro ozlijedio se Jure Dolenc, a Vujović je umjesto njega odlučio pozvati - Gajića.

"Razgovarao sam s direktorom reprezentacije i odlučio sam se vratiti samo zbog vas navijača koji ste mi pružili nevjerojatnu podršku. Ponovno ću s ponosom nositi dres Slovenije i predstavljat ću svoju zemlju na Euru", poručio je Gajić.

S popisa 16 reprezentativaca ispali su i Miha Žvižej te Sebastian Skube.









Linker
23. rujan 2024 15:31