Ante Čizmić / Cropix
KAKO JE STRADAO?

JEDNOOKI JACK KAUBOJA 'Svi se šale da sam u gradu ‘popio batine’

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 16. siječanj 2016. 20:27

Nesretni Luka Cindrić propustio je utakmicu s Bjelorusijom nakon što je imao bliski susret glavom u glavu s Ivanom Čupićem. Krilnom igraču nije bilo ništa, Vardarov srednjak gadno je nastradao te mu je bilo potpuno zatvoreno desno oko.

U subotu se Cindrić pojavio na druženju s novinarima, prva je reakcija bila - pravi “darker”. Oko mu je, doduše, bilo već otvoreno, no podljev je bio zaista impresivan.

- Sudarili smo se glavama, i sada me na dodir boli to mjesto gore na desnoj strani čela i nije mi jasno kako se dogodilo to s okom. Podljev se jednostavno spustio i oko mi je bilo potpuno zatvoreno. Sada barem vidim iako me još boli, crvena mi je rožnica. Nadam se da ću ipak moći igrati protiv Norveške jer to stvarno jako želim - rekao je igrač kojem je Poljska također debitantsko veliko natjecanje.

Odluku o tome hoće li moći igrati, dr. Kukin i njegovi suradnici u subotu nisu mogli donijeti te će je prenijeti izborniku Babiću na dan utakmice.

- Ne ovisi o meni, iako bih stvarno igrao bez obzira na sve. Malo mi je pogled još mutan, ali bolje mi je iz sata u sat. Najgore je što se svi šale na moj račun i govore da sam izašao u grad i dobio batine - šalio se i Cindrić postavljajući ruke u boksački gard.

I po tome se vidi da je atmosfera u reprezentaciji odlična. Za nadati se da će Babić za Norvešku imati Cindrića na raspolaganju, da ima 16 igrača u zapisniku...

Linker
23. rujan 2024 21:24