PALE TEŠKE OPTUŽBE

'Očito je da ti injekcije s umakom od pečenke nisu koristile!'

Dva bivša protivnika Mirka Filipovića, Roy Nelson i Josh Barnett, ušla su u pravi mali rat na Twitteru. Čim su saznali da će predvoditi UFC-ov turnir u japanskoj Saitama Areni, počele su provokacije - i to zbog stare priče o uzimanju dopinga.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. svibanj 2015. 17:50

Sličnu bitku vodili su ovoga tjedna Mirko Filipović i Alistair Overeem, nakon što je nizozemski udarač prozvao Cro Copa zbog navodnog izbjegavanja uzvratne borbe. Mirko mu je odgovorio svom silinom i prokazao jednog od najpoznatijih korisnika steorida u borilačkom svijetu riječima:

"Ta je osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina", opisao je Filipović Overeema, a 'dopinški rat' nastavio se krajem tjedna između Nelsona i Barnetta.

Kad je saznao da će se u rujnu boriti protiv Barnetta, Debeli Roy, kako mu od milja tepaju mediji, objavio je na Twitteru fotomontažu na kojoj kod njegovog lika stoji prekriženi simbol 'DRUGS', dok je kod Barnetta velika 'šprica'.









Aludirao je tu Nelson na Barnettovu povijest uzimanja steroida, a uz sliku je napisao:

"Nadam se da će do onda UFC-ov novi režim testiranja biti učinkovit".

Barnett mu, međutim, nije ostao dužan, iako će s Nelsonom nastupiti i u novom UFC-ovom reality šou "Road to UFC: Japan".

"A ja se nadam da će tebi dopusitit uzimanje steroida, samo da borba bude ravnopravna. Jer očito je da ti injekcije s umakom od pečenke nisu koristile".









Linker
21. rujan 2024 17:50