AFP PHOTO / FRANCK FIFE
IZ SVLAČIONICE

Lacković: Nije sramota izgubiti od Španjolske! Čupić: Suci i pogreške su nas koštali!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2012. 23:05

Hravtska je u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Srbiji, u Novom Sadu poražena od reprezentacije Španjolske sa 24:22, te se sada nalazi na drugom mjestu u svojoj skupini dok je Španjolska zasjela na vrh.

Nakon utakmice svoje dojmove nakon poraza iznjeli su Ivan Čupić i Blaženko Lacković:

- Znali smo da nas čeka teška utakmica, s jakim obranama s jedne i druge strane, cijela utakmica je bila u egalu, ali na kraju je odučilo par sudačkih odluka na njihovu stranu, to je definitivno bio jedan od detalja koji je prelomio utakmicu u njihovu korist. U drugom poluvremenu smo se psihološki puno istrošili, ali eto, izgubili smo ključnu loptu u završnici i utakmica je nažalost otišla na njihovu stranu, šteta. Hvala najvijačima na podršci, bili su fenomenalni!

S druge strane Blaženko Lacković također je imao što šta za reći te najavio utakmicu protiv Francuza:

- Nije nas iznenadila njihova obrana, pripremili smo se baš za to. Bilo je nekoliko trenutaka kada smo trebali premlomiti utakmicu u našu korist ali nažalost previše tehničkih pogrešaka s naše strane okazalo se kobnima po nas. Španjolska je jedna fenomenalna momčad i nije sramota izgubiti od njih. Pri rezultatu 22:22 nismo imali snage napraviti korak prema pobjedi. Navijači? Odlično, vraćali su nas stalno kada smo bili uzdrmani, ali eto, treba čestitati Španjolcima, večera su bili bolja momčad. Protiv Francuza će siguran sam biti puno tuče i moglo bi biti nešto slično kao i večeras.

Linker
23. rujan 2024 18:13