POGNUTE GLAVE

Razočarani Balić: 'Suci su idioti! Pun mi je kufer svega! Majke mi. Ne da mi se više'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2012. 10:13

Nije ga trebalo ništa pitati. Ako Ivano Balić ima nešto za reći, on će stati i reći. A sinoć je imao. Doduše kratko, ali žestoko.

- Normalno da ćeš izgubiti kad te suci stalno kradu. Igraš protiv Španjolske, a ova dva idiota… To nije bilo normalno što su dosuđivali. Unatoč tome igrali smo normalno 56 minuta. Od Atene pokušavaš nešto napraviti, a oni ti ne daju. Ma pun mi je kufer svega! Majke mi. Ne da mi se više tako igrati. Stvarno mi se neda.

Izrecitirao je što je imao, maknuo još jednom i to je to. Više ga i onako nije bilo smisla ništa pitati.

- Zar ja moram na pressicu? – nekako se nije dalo Domagoju Duvnjaku.

- A još sam vruć i jako razočaran. Krenuli smo dobro, igrali obranu kako smo se dogovorili, Mirko je odlično branio, ali drugo poluvrijeme tako malo golova… To je ključ. Ništa, čestitke Španjolcima, a mi se moramo dobro odmoriti i u utorak opet na glavu.

Igor Vori je bio nekako najrealniji, najsabraniji. Nije se pokušao izvući kao Mirko Kopljar sa „neke dijelove ste i sami mogli vidjeti“

- Na žalost zadnjih 15 minuta smo stali. Istrošili se u obrani. Šteta, jer smo odigrali prvo poluvrijeme fenomenalno. U drugom smo malo izgubili ideju u napadu, više nismo znali što igramo, počeli smo igrati jedan na jedan. I eto što dobijemo.

Poraz.

- Totalno smo iscrpljeni, dali smo zadnji atom snage, ali…

Ali?

- Bit će teško s Francuzima nakon ovoga. Ma i da smo pobijedili bilo bi teško, ali ne treba raditi tragediju. Imamo velike šanse za plasman u polufinale i idemo sada po to.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKNOM IZDANJU SN-A!

Linker
23. rujan 2024 18:13