Drago Sopta/CROPIX
SJAJNA REALIZACIJA

Jurčić probudio špice: Beqiraj i Krstanović zabili u zadnje dvije utakmice pet pogodaka

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. travanj 2013. 16:51

Podatak da je Interov napadački tandem Oršić - Budimir drugi po broju golova u HNL-u ove sezone, definitivno je komplimet za zaprešićki dvojac. Ali i bolno saznanje za Dinamove napadače, koji silno žele do kraja sezone poboljšati svoju statistiku. Ivan Krstanović i Fatos Beqiraj zabili u zadnje dvije utakmice zajedno pet pogodaka, pa bi u nedjelju protiv Intera mogli dobiti priliku od prve minute.

S obzirom da zbog ozljede, ali i žutih kartona, neće igrati Arijan Ademi, Jurčić će vjerojatno momčad opet postaviti u 'romb’, što znači da će igrati s dvije špice, baš kao u drugom poluvremenu protiv Zagreba. Tamo je štimalo, zašto ne bi i protiv Intera?

U momčad će se vratiti Luis Ibanez, ali još je uvijek upitan Šime Vrsaljko, koji zadnjih dana nije trenirao punim intenzitetom. Stoperski bi par, pak, mogli činiti Šimunović i Addy, kao u visokoj pobjedi prije dva tjedna protiv Zadra. Upravo je obrana trenutno najveća trenerova dvojba, Jurčić je zadovoljan svim stoperima, ali ne mogu svi igrati i uvijek je teško odlučiti tko će od njih na klupu.

Linker
21. rujan 2024 23:43