Nenad Dugi/CROPIX
MERCATO U MAKSIMIRU

Zoran Mamić otputovao u Njemačku u potragu za napadačem iz Bundeslige

Nemojte se čuditi, već za vrijeme zimskih priprema, sportski direktor i trener ozbiljno su pričali i gledali CD zapise s nekim napadačima iz najgledanije lige na Globusu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. travanj 2013. 13:13

U razdoblju kad je prvenstvo već odlučeno, a Modri su uhvatili još jedan naslov prvaka, sve je podređeno pripremama za sljedeću sezonu i početak kvalifikacija za Ligu prvaka. Kondicijski trener Zvonko Komes počeo je s testiranjima igrača FMS (Functional Movement Screen) koji na osnovi sedam testova (sunožni čučanj, stabilnost i aktivacija ramenog pojasa, rotacija u trupu itd...) postavlja određene vrijednosti za svakog igrača, pa se na temelju njih može dodatno raditi na onome što je plavim dečkima potrebno.

Sportski direktor Zoran Mamić je pak otputovao u Njemačku gdje je gledao utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, Borussia - Malaga. Neki izvori tvrde da mlađem Mamiću svrha puta nije bila samo pogledati dortmundski sraz, već da je i on debelo krenuo u "projekt Liga prvaka". Navodno bi napadač kojeg traže u Maksimiru mogao sletjeti iz - Bundeslige! Nemojte se čuditi, već za vrijeme zimskih priprema, sportski direktor i trener ozbiljno su pričali i gledali CD zapise s nekim napadačima iz najgledanije lige na Globusu.

Linker
22. rujan 2024 01:38