NHL LIGA

Jagr bolji od Ovečkina

Washingtonu je bilo, inače, premalo i vodstvo 3-1 početkom treće četvrtine, te 4-2 dvanaest minuta prije kraja.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2013. 10:39

Mnogo zanimljivih utakmica se dogodilo u noći sa subote na nedjelju u NHL ligi, a jedan od takvih ogleda je bio i onaj u Washingtonu.

Devilsi iz New Jerseyja su slavili u produžetku protiv Ovečkinove momčadi s 5-4, a 41-godišnji majstor Jaromir Jagr je zasjenio domaću rusku zvijezdu. Premda je zbilja mnogo godina na leđima Jagr i dalje zna posao, a ovom prilikom je u slavlje svoje momčadi ugradio pogodak i dvije asistencije, s tim da je asistirao kod zadnjeg pogotka na ogledu, kojeg je u produžetku postigao Andy Greene.

Washingtonu je bilo, inače, premalo i vodstvo 3-1 početkom treće četvrtine, te 4-2 dvanaest minuta prije kraja.

Isti je rezultat ostvaren u ogledu Toronta i Detroita, samo s razlikom što je na kanadskom ledu odluku donijelo izvođenje penala. Pavel Dacjuk je pogodio za slavlje Detroita koji je imao vodstvo 3-1, ali je na kraju morao loviti produžetak, te ga je ulovio golom Tomasa Tatara.

Boston i Pittsburgh, dvije najbolje momčadi Zapada, su svaka na svoj način dobile utakmice u noći sa subote na nedjelju.

Boston je s laganih 4-1 pobijedio Buffalo i došao do sedme pobjede zaredom doma. David Krejci je u dresu Bostona postigao jedan pogodak uz asistenciju. Pittsburgh je, pak, jedva svladao na domaćem ledu Calgary s 4-3, ali je time došao do već sedme pobjede zaredom.

Najuvjerljiviju je pobjedu ostvario St. Louis koji je sa 6-0 svladao Edmonton u gostima. Prvo je ime ogleda bio Chris Stewart s tri pogotka i jednom asistencijom.









NHL liga, subota:

Pittsburgh - Calgary 4-3

Ottawa - Phoenix 3-4, produžetak

Los Anegels - Colorado 3-2, penali

Boston - Buffalo 4-1

NY Islanders - Anaheim 3-5

Tampa Bay - Carolina 3-2, produžetak

Toronto - Detroit 4-5, penali

Washington - New Jersey 4-5, produžetak

Nashville - Montreal 3-4, produžetak

Columbus - Philadelphia 6-3

Edmonton - St. Louis 0-6

San Jose - Dallas 3-2, penali

Linker
24. rujan 2024 18:30