Ante Cizmic / CROPIX
RUKOMET

Čupić na korak od Kielcea: Istina je da pregovaramo već neko vrijeme

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2012. 11:18

Prema pisanju niza poljskih medija, hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić (26) od sljedeće bi sezone trebao zaigrati za Kielce.

Poljski je klub krenuo u stvaranje snažne momčadi. Za sljedeću je sezonu već osigurao dolazak dvojice sjajnih poljskih reprezentativaca Krzysztofa Lijewskog i Karola Bieleckog. Obojica stižu iz njemačkog Rhein-Neckar Löwena, a iz istog bi kluba putem Kielcea uskoro, čini se, mogao i Čupić.

- Još uvijek ništa ne znam - uz osmijeh je za poljsku Gazetu izjavio predsjednik Kielcea Bertus Servaas, a potom ozbiljno dodao:

- Istina je da pregovaramo već neko vrijeme. Ali, ne možemo službeno potvrditi Čupićev dolazak dok ne postignemo puni dogovor. No, vjerujem da bi do kraja tjedna stvari trebale biti jasnije.

Čupić bi se tako u Kielceu mogao pridružiti dvojici hrvatskih reprezentativaca, Denisu Buntiću i Željku Musi, koji su već od ranije u klubu. Desnim krilom Kielcea je svojedobno vladao i Mirza Džomba, a sada bi ga na istoj poziciji trebao naslijediti Čupić kojem ugovor s Löwenom istječe sljedeće godine.

Linker
23. rujan 2024 17:33