sharedog.com
'JAVILI SE IDIOTI'

Cro Cop poludio na komentare o restoranu: 'To je sramota, a ja sad ispadam škrtičina'

Mirko Filipović bolje se proveo u nedavnom okršaju s Gabrielom Gonzagom, nego u jednom vukovarskom restoranu gdje je ovog vikenda bio kum na krizmi. Nakon što je na Facebooku otkrio koliko je i kako preplatio svečani ručak, njegov su profil preplavili negativni komentari...
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 19. svibanj 2015. 14:57

Sve je to dodatno uzrujalo Cro Copa, koji je dan poslije odlučio odgovoriti kritičarima i to jednakom mjerom. Filipovićev komentar na skandalozni tretman u restoranu možete pročitati OVDJE, a odgovor prijateljima na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Lijepo je vidjeti da razni portali prenose moje fb statuse kao sveto pismo i lijepo je vidjeti da neki namjerno iskrivljuju činjenično stanje a i lijepo je vidjeti koliko ima 'intelektualaca' i 'znanstvenika' kojima sam ja kriv jer ne dam da me netko pravi budalom.

Samo sam podijelio svoje iskustvo iz dotičnog restorana jer je dotični restoran to i zaslužio i to je sve. Ali ne, javljaju se svojim bistrim komentarima razni debili kojima sam škrt, da šta sam očekivao besplatno možda, i bla bla, a lijepo i jasno sam sve napisao i cijena je zadnja stvar u cijeloj priči, jednostavno klošarluk nisam htio odšutiti. Gazda da je samo došao i rekao sori, sve bi bilo ok. Ne bi riječ rekao, ali da mi naplati 17 kava a naručene i popijene 4 stvarno nema smisla, da ne spominjem ostale svinjarije. Nakon što pitam konobara dobro pa šta je ovo, nitko živ da se došao ispričati a kamoli da su račun korigirali, to je sramota.

I sad sam ja škrtičina kojoj je puno bilo platiti! Jadno! pa upravo sam u Vukovaru donirao novac za liječenje bolesnog dječaka a udruge za napuštene životinje da ne spominjem!!Tuzno je što se i razni idoti javljaju svojim maloumnim komentarima, razumio bi ljude koji su imali neko iskustvo, dobro ili loše u dotičnom restoranu pa da su nešto napisali o tome ali kreteni koji nisu uopće procitali moj status i veze sa vezom nemaju komentiraju i to na takvoj razini da je to tragedija, a samo nisam dopustio da me neko vuče za nos i stojim iza svake riječi napisane u mom statusu o doživljajima iz restorana! Al dobro, psi laju karavane prolaze.. bilo pa prošlo", napisao je Filipović.

Linker
22. rujan 2024 09:34