Screenshot: YouTube
BOLJE NEGO NA FILMU

Ponizili su Mirka i sad moraju platiti: Cro Copova poruka će uzdrmati borilački svijet!

Nakon što je prije nekoliko dana objavio imena protivnika s kojima bi se želio boriti, Mirko Filipović je putem svog Facebooka uputio novu, još jasniju 'poruku osvete' vodstvu UFC-a.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. lipanj 2015. 14:27

'Želim osvetu za svoje poraze, želim revanše', napisao je Filipović na fotografiji očito namijenjenoj predsjedniku UFC-a Dani Whiteu te dodao fotke četiri protivnika od kojih je gubio mečeve i koje sada zove na revanš - Minotaura, Roya Nelsona, Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema.

To zapravo i nije sasvim točno jer jer meč Cro Copa i Alistaira Overeema u rujnu 2008. godine završio bez pobjednika (no contest). Bio je to meč podokriljem organizacije Dream, a prekinut je nakon nesportskog Nizozemčeveg udarca u prepone.

Mirko je svejedno taj meč ubrojao kao poraz, a okršaj s Demolition Manom sasvim sigurno priželjkuje i zbog stalnih provokacija koje mu je zadnjih godina upućivao Nizozemac.

Related content

Podsjetimo, 41-godišnji Filipović je prije dva mjeseca odradio povratničku borbu u UFC-u, pobijedio je za početak Gabriela Gonzagu koji ga je brutalno nokautirao 2007. godine.

Na redu su Minotaur, Nelson, dos Santosa i Overeem.

Linker
22. rujan 2024 03:48