SAMOZATAJNI VUKOVARAC

Bičanić s posebnim motivima: 'I moja majka je napadnuta, navijači, ostanite doma!'

Piše: Kristina DominkovićObjavljeno: 27. siječanj 2012. 09:58

Nećete naći previše onih koji će doći pred vas, ako treba, pristojno se predstaviti kolegama strancima, a onda odmah kritizirati sebe. Nakon utakmice s Mađarima, posljednje hrvatske utakmice u Novom Sadu, Damir Bičanić (26) upravo je to napravio. Udario je po sebi.

- Moram puno, puno bolje igrati u reprezentaciji, ali to je ionako moj problem, neću vas time zamarati.

Svi samo pričaju o jednom. I Hrvati i Srbi. O posebnim motivima. Damir će reći, “moj je najveći”.

- Meni Vukovarcu ne može biti veći nego što je, ali siguran sam da je slično i kod ostalih igrača. Mislim da svaki od nas ima strašnu motivaciju pobijediti Srbe usred Beograda, pred 20.000 njihovih navijača i ostaviti ih u borbi za broncu.

Vratio se još jednom na - motiv.

- Da ne ispadne pregrubo... Sve osobne stvari treba izbaciti iz glave kad staneš na teren. Ovo je na kraju svega samo sport.

Ipak, sport nije bilo ono što se događalo u Novom Sadu nakon susreta s Francuskom.

- I moji su prijatelji imali problema. Moja je majka napadnuta, razbili su joj automobil, totalka, baseball palicama. A znate kako to ide... nađe se 50-ak budala pa naprave glupost. Ali samo obične kukavice napadaju djecu i žene.

Mama će onda autobusom do Beograda?

- Ona bi htjela doći, ali zbog sigurnosti, to misle svi igrači, bolje je da svi ostanu kod kuće. Da doma navijaju i budu uz nas - poručio je Damir.

Linker
23. rujan 2024 18:13