AFP PHOTO / FRANCK FIFE
NAVIJAČI OGORČENI

Čak devet autobusa vraćeno s granice, Srbi u Areni pokušavali 'probiti' policiju

U dogovoru hrvatskog i srpskog MUP-a odlučeno je da se organizirane navijačke skupine neće puštati u Srbiju makar svi ti navijači imali karte
Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 27. siječanj 2012. 19:08

NAJNOVIJE!

Policijski obruč oko hrvatskih navijača sve je veći. Srbi i dalje pokušavaju probiti policiju, ali ne uspijevaju...

Telegraf.rs piše da su počeli problemi u Areni. Srpski navijači pokušali su doći do hrvatski, ali policija drži liniju. Inače, trenutačno je na tribina 200-injak naših navijača.

BEOGRAD - Hrvatski navijači koji su kombijima došli u Srbiju ostali su ogorčeni nakon što su saznali da su tri autobusa s BBB-ima vraćeni sa srpske granice. Tvrde kako su svi navijači u autobusima imali karte za večerašnju utakmicu.

No, prema riječima pripadnika srpske policije, u dogovoru s dvojicom pripadnika hrvatskog MUP-a odlučeno je da se organizirane navijačke skupine neće puštati u Srbiju makar svi ti navijači imali karte za susret Hrvatske i Srbije u Beogradskoj areni.

Upravo su iz tog razloga čelnici Hrvatskog rukometnog saveza, predvođeni Zoranom Gopcem, pred Beogradskom arenom od strane bijesnih navijača dočekani salvom uvreda.

- Prodane duše, smradovi, došli ste tu uživati u foteljama. Zašto niste propustili naše ljude?! Sram vas bilo - sijevalo je prema čelnicima HRS-a i njihovim uzvanicima pri čemu smo iz salvi uvreda izostavili one najteže.

Posljednje informacije govore da je čak devet autobusa vraćeno s granice!

Linker
23. rujan 2024 11:11