MIRNI DO RUJNA

Policija spasila Bijele: Hajduk ne mora u Dugopolje, Poljud dobio uvjetnu dozvolu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. lipanj 2014. 11:39

Hajduk neće u Dugopolje, barem ne prije rujna, ako tada poželi mijenjati travu, kao što je rečeno da bi se moglo dogoditi... Ono što je bitno jest da će Hajduk igrati u svome Poljudu i HNL utakmice i kvalifikacije za Europsku ligu od samog početka sezone, u srpnju, budući da mu je iz policije konačno stigla privremena, ili bolje reći uvjetna dozvola glede sigurnosnih pitanja.

Policija je dala dopuštenje, HNS je prihvatila taj dopis za popunu dokumentacije glede izdavanja licencije, a i UEFA je poslala dopis kako s Poljudom nema problema.

- To su dobre vijesti i logične. Rekao sam da nema straha, a i video-nadzor se brzo postavlja, bit će to sve na vrijeme – rekao nam je umirujućim tonom predsjednik uprave “bijelih” Marin Brbić.

Dakle, Hajduk ne mora seliti ovog ljeta u Dugopolje, ali mu taj pričuvni teren, stadion “Hrvatski vitezovi” ostaje na raspolaganju ako u rujnu doista poželi mijenjati travu. No, jedno je ujesen odseliti na trenutak, na jedno ili najviše dva kola, a nešto sasvim drugo kad bi se dogodilo da se ljetna sezona ne priredi u Poljudu, da izostane pravi utržak od publike.

Zbog toga ovo i nije tako mala, premda je vijest – ruku na srce - očekivana.

Linker
05. listopad 2024 09:14