Ronald Gorsic / Cropix
NAKON REMIJA

Zoran Mamić optimističan: 'Malo šteka realizacija, ali neće biti problema'

Trener Dinama Zoran Mamić imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u Puli u kojoj je Dinamo odigrao 1:1 protiv Istre u sklopu 7. kola hrvatskog nogometnog prvenstva, prvenstveno zbog brojnih neiskorištenih prilika.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. kolovoz 2015. 02:04

"Vidjeli smo dobru, borbenu utakmicu s dva gola i puno šansi tako da mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni. Nažalost, imali smo puno šansi koje nismo realizirali i na kraju smo čak mogli biti kažnjeni. Zadovoljan sam kako je reagirala većina igrača i veseli nas broj prilika koje smo stvorili, ali tako je to u nogometu. Trenutno malo "šteka" realizacija, ali ako ovako nastavimo neće biti problema“, rekao je trener Modrih za službenu klupsku web-stranicu.

U Puli je istrčala cijela nova momčad u odnosu na susret Lige prvaka prije par dana:

"U ovom trenutku je, ipak, utakmica sa Skenderbëuom najvažnija. Iako je kada se gleda cijela sezone hrvatsko prvenstvo na prvom mjestu", zaključio je Zoran Mamić.

Jedan od Dinamovih igrača koji je imao najviše prilika pred vratima Istre bio je Junior Fernandes.

"Ima ovakvih utakmica kada lopta jednostavno neće ući u gol koliko god mi prilika stvorili. Ne može se dobiti svaka utakmica, ali našom igrom i brojem prilika koje smo danas stvorili smo stvarno zaslužili sva tri boda. Bili smo maksimalno koncentrirani danas na Istru, ali sada kada je to prošlo "prebacujemo" se u glavi na Skenderbëu i Ligu prvaka; to je utakmica koju svi jedva čekamo. To su susreti za koje se živi i nadam se da će stadion biti pun“, komentirao je Fernandes.

"Odigrali smo dobru utakmicu kao ekipa, stvarno dominirali cijelu utakmicu, stvorili puno prilika po dosta teškom terenu i zaslužili pobjedu, ali nismo zabili. Unatoč tome mislim da smo svojom igrom, pristupom i borbom do zadnje minute ispisali lijepu pozivnicu navijačima za utorak“, ocijenio je strijelac Dinamovog gola Ante Ćorić.

Linker
22. rujan 2024 02:29