Zagreb, 240314.Stadion Maksimir.Tomislav Svetina direktor GNK Dinamo i Zdravko Mamic odrzali konferenciju za medije na temu organizacije utakmice Hajduk - Dinamo.Na fotografiji: Zdravko Mamic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX
NAPAD NA LIGU PRVAKA

Zdravko Mamić dovodi nova pojačanja: Trebaju nam još napadač, stoper i dva beka!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 16. srpanj 2014. 01:21

O ishodu utakmica sa Žalgirisom ovisi i daljnje aktivnosti Dinama u prijelaznom roku koji nije niti približno priveden svome kraju. Iako je ovo ljeto u svlačionicu Dinama stiglo čak osam novih imena ( Eduardo, Sigali, Machado, Andrijašević, Hodžić, Goncalo, Radonjić, Pjaca), 'modri' i dalje traže nove igrače.

- Trebamo napadača, stopera i eventualno bekove – kazao je Zdravko Mamić dan uoči dvoboja sa Žalgirisom. Prvi čovjek Dinama ne krije ambicije da napravi koncentraciju kvalitete koja u Maksimiru nije viđena još od kraja prošlog stoljeća.

- Uz igrače koje smo doveli i one koji će eventualno doći, ne zaboravite da nam se do rujna vraćaju Fernandes, Addy i Taravel – dodao je Mamić ne skrivajući zadovoljstvo vratarom Eduardom, kojeg je etiketirao kao pravog vođu na travnjaku, kao i nestrpljenje zbog dužine trajanja oporavka Armina Hodžića.

- Njega smo doveli iz Liverpoola i siguran sam kako će biti pravo pojačanje za Dinamo čim se oporavi od ozljede trbušnog zida – govori Mamić.

Nažalost, Dinamo nije uspio privesti kraju transfer Iasmina Latovlevicija iz Steaue iako je bio jako blizu.

- Krenuli smo u pregovore i onda je malo zapelo. Kada smo se htjeli ponovno uključiti, trener Steaue je uvjetovao svoj ostanak s onim od Latovlevicija – završio je Mamić.

Linker
06. listopad 2024 14:28