Željko Hajdinjak / Cropix
PRONAŠAO TRENERA

Zdravko Mamić čeka Čačićev kiks, nakon njega na klupu Dinama sjeda - Josip Kuže!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. srpanj 2012. 17:30

Svaka utakmica nosi novi nastavak priče o ostanku ili odlasku Ante Čačića. Sinoć se vidio pomak u igri, Dinamo je izgledao bolje, iako je na kraju opet zakompicirao situaciju i donio bore na lice navijača, ali i klupskih čelnika. Međutim, Ante Čačić sve je bliži Tiraspolu, on definitivno sam odlučuje o svojoj sudbini, dok ima rezultat i nema poraza bit će Dinamov trener.

Ali, to ne znači da se iza kulisa ne lobira, ne traži neko moguće novo rješenje. Uostalom, maksimirske lože bile su sinoć pune trenera bez posla, to je uvijek znak da su 'namirisali krv'. Kao kandidat s najvećim šansama u ovom trenutku sad se spominje Josip Kuže, čak se priča da je Mamić s njim već kontaktirao, da bi se Kuže uskoro mogao vratiti u Maksimir. Bez obzira što je prije šest mjeseci odbacio tu mogućnost, kao i još nekoliko puta prije.

No, to su još uvijek tek glasine, tko zna što će na tom planu donijeti idući dani. Čačić još nema poraza, Šerif je blizu, teško je vjerovati da će prije odlaska u Moldaviju klub napraviti takav drastičan potez, ako već dosad nije. A nakon Moldavije opet sve ovisi o rezultatu.

Linker
21. rujan 2024 12:29