Zagreb, 250712. Stadion Maksimir.Utakmica drugog pretkola, lige prvaka : GNK Dinamo - PFC Ludogorets. Rezultat prve utakmice u bugarskom Razgradu je bio 1:1.Na slici: Ivan Kelava, Domagoj Vida.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
DINAMOV MEXES

Vida prijeti Šerifu: Ne smijemo govoriti o osveti, ali Moldavci će proći kao Turci u Istanbulu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. srpanj 2012. 19:02

Njegova je frizura jedna od top tema u svlačionici, dobio je nadimak Mexes, jer uistinu podsjeća na francuskog reprezentativca.

- Da, tako me zovu, ne mislim mijenjati frizuru. Možda je i ta gumica za kosu pomogla da zabijem - šali se Dinamov junak te dodaje da je zaslužan i za pogodak u Bugarskoj.

- Ha, da ja nisam udario Rukavinu glavom u glavu ne bi on zabio. Imam zasluge za taj gol, ha, ha. Mislio sam u prvom trenutku da sam ga ja zabio, kad sam vidio da je Rukavina strijelac. Nema veze, zabio sam sad, glavno da smo prošli.

Priznaje da nije niti on u najboljoj formi, da nije zabio sigurno bismo se sjetili njegovih loših obrambenih reakcija.

- Istina je, nisam još u pravoj formi, ali bit će bolje, sigurno. Niti momčad ne igra najbolje, ne bježimo od toga. Ne znam što je tome razlog, zašto smo tako loše ušli u utakmicu, što nam se događa. Međutim, gledam ovu pobjedu protiv Bugara kao zalet i novi početak. Imali smo sreće, Bog nam je nešto vratio, ne sjećam se kad je netko dvije utakmice zaredom zabio važne golove u sudačkoj nadoknadi.

'Sukob’ sa Sammirom je stvar prošlosti?

- Ne treba više to komentirati. Priznajem, možda nisam trebao svoje mišljenje podijeliti s javnošću, trebali smo to ostaviti u svlačionici. Ali, to je iza nas, bio sam vruć, rekao što mislim, bilo pa prošlo. Neće biti nikakve kazne, nema razloga.

Slijedi Šerif, Dinamo će opet biti favorit, ali se opet očekuju teški dvoboji.

- Šerif nam je dužnik, dobro, ja tada nisam bio ovdje, ali smo svi željni revanša. Nešto kao protiv Turaka u Istanbulu, ne smijemo govoriti o osveti, moramo biti hladne glave kao i tamo. Onda se nadam da će i Šerif proći kao Turci!

Linker
22. rujan 2024 01:36