Drago Sopta/CROPIX
HITAN SASTANAK NO-a

Uzbuna na Poljudu: Parma za Josipa Radoševića službeno ponudila 3 milijuna eura!

U utorak ujutro na Poljud su stigli menadžer Eupremio Carruezzo te predstavnici agencije Nova meta. Na ponudu Bijeli trebaju dati odgovor u roku dva dana
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2013. 20:40

Hajduk je dobio prvu službenu ponudu za otkup ugovora svoga igrača ove zime, Parma je ponudila 3 milijuna eura za transfer hrvatskog reprezentativca Josipa Radoševića!

Na ponudu Bijeli trebaju dati odgovor vrlo brzo, u roku dva dana sve bi trebalo biti jasno, a konačnu odluku donijet će Nadzorni odbor Hajduka pri čemu treba naglasiti da Bijelima pripada kompletna odšteta iz transfera.

Nakon što su Talijani otkrili da je Hajdukov čelnik Brbić prošle subote bio na ručku u Parmi i pritom "probili" zanimanje toga kluba za Radoševića, u utorak ujutro na Poljud su stigli talijanski menadžer s Fifinom licencom Eupremio Carruezzo te predstavnici hrvatske menadžerske agencije Nova meta koji su razgovarali s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem i članovima Nadzornog odbora Brankom Ramljak i Nikolom Koceić-Bilanom. Članovi NO nazočili su razgovoru kako bi se ubrzao proces donošenja odluke jer žuri se Hajduku, a očito ni Parma nema viška vremena. Transfer je vrijedan 3 milijuna eura, premda nije precizirano kako bi se odšteta isplaćivala.

Linker
21. rujan 2024 19:42