Nenad Dugi/CROPIX
RADOŠEVIĆ NA ODLASKU

Brbić: 'Bio sam u Italiji, trudim se napraviti posao, ali još nemamo službenih ponuda'

'Bio sam u Parmi, ali nisam razgovarao ni sa jednim čovjekom iz kluba. Osim u Parmi, bio sam u Milanu i Bologni, ali moram priznati da nemamo ni jednu službenu ponudu'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2013. 13:42

Talijanski web portal Tuttomercato plasirao je vijest kako je predsjednik Hajduka Marin Brbić prošle subote bio na ručku u Parmi i pritom sa čelnicima dogovorio transfer Josipa Radoševića u redove talijanskog prvoligaša, za iznos od tri milijuna eura. Kamo sreće da se Bijelima dogodio takav transfer.

- Bio sam u Parmi, ali nisam razgovarao ni sa jednim čovjekom iz kluba. Osim u Parmi, bio sam u Milanu i Bologni, ali moram priznati da nemamo ni jednu službenu ponudu za Radoševića, niti bilo kojeg drugog igrača Hajduka. Istina je da se trudimo napraviti posao, međutim sve priče o transferima zasad su bez osnove i sve stoji na temeljima usmenih upita - kazao je Brbić.

Tuttomercato je donio i detalje Parmine ponude naglasivši kako bi Radoševićev transfer Talijani platili dva milijuna eura odmah, a ostatak nakon što igrač sakupi 10 nastupa. Uz to, Radošević bi prema istim izvorima mogao zarađivati u rasponu od 200.000 eura na početku do 600.000 eura na kraju petogodišnjeg ugovora s Parmom. Kada bi se sve spomenuto zaista i realiziralo, za Hajduk i njegovog 18-godišnjeg reprezentativca bio bi to sjajan posao. Ali ipak, dalek je put od ideje do realizacije.

Linker
22. rujan 2024 08:37