JEAN IDE U TURSKU?

U Čitluku se orilo 'Drogba, Drogba': Kouassi ukrao 'show' u dobroj partiji Hajduka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2013. 16:50

Bit će pravo čudo ako Jean Kouassi ne ostane s Hajdukom. Bjelokošćanin je pokazao da bi mogao biti pojačanje, u Čitluku je opet zabio dva gola na prijateljskoj utakmici u kojoj je Hajduk dobio domaćeg trećeligaša Brotnjo sa 6-0.

Pred dvije tisuće gledatelja, po teškom, blatnjavom terenu i kiši, dva gola zabio je i mladi Ivo Caput, po jedan Andrijašević i Maglica, ali glavna priča bio je Bjelokošćanin. On je pokazao dopadljivu igru, s golivima i atraktivnim potezima svidio se publici, a "torcidaši" su ga već prigrlili kao novog ljubimca.

Hajduk je odigrao ozbiljnu utakmicu, iako je Krstičević koristio kombiniranu momčad, nije igrao Radošević koji se očito još lomi oko odlaska u Parmu.

- Ne znam još ništa. Stvarno, sve ćemo znati ubrzo, kazao nam je Radošević.

Krstičević je pak ponovio da će biti tužan ako Radošević ode ali to je za Hajduk neminovmost. O Kouassi će se defintivno odrediti u četvrtak.

Iako su recenzije njegovih igara pozitivne.

- Kouassi u ove dvije utakmice pokazao kvalitetu, ali ne bi zbog toga trebalo poletjeti, jer igrali smo protiv trećeligaša. Sve ćemo morati brzo uskladiti, on mora dobiti vizu da bi išao s nama na pripreme u Tursku, kazao je Krstičević.

Kouassija su gledali Krešić i Brbić: - Svakako je zanimljiv igrač, brz je, ima osjećaj za gol i smisao za suradnju. On ima veliki prostor za napredovanje.

- Drogba! Drogba! - orilo se s tribine na kojoj je bila Torcida, a zatim se čulo i neizbješno.

- Javi seeee!

Jozinović je mladom Bjelokošćaninu objasnio što treba napraviti nakon toga, a navodno su nakon utakmice na Poljudu krenuli u proceduru ishodovanja vize tako da se očekuje kako će Kouassi biti među putnicima za Tursku

HAJDUK - BROTNJO 0:6

STRIJELCI: 0:1 - Maglica (18), 0:2 - Kouassi (23), 0:3 - Andrijašević (27), 0:4 - Kouassi (31), 0:5 - Caput (48), 0:6 - Caput (51).

BROTNJO (4-5-1): Šego - Skoko, Miličević, J. Brajković, Pavlović - Šarac, Rozić, Pušić, Pehar, Miloš - Badalić (još su igrali: Barać, Šimović, A. Brajković, Vlaho, Vladić, Ivanković, Grgić, Gugić, Soldo, Raguž, K. Sušić). TRENER: Tihomir Miloš.

HAJDUK (4-2-3-1): Kalinić (od 70. Stipica) - Oremuš (od 41. Vršajević), Milović, Jonjić, Jozinović (od 41. Stojanović) - Lima (od 41. Hrelja), Ozobić (od 65. Bencun) - T. Sušić (od 41. Luštica), Andrijašević (od 41. Kiš), Kouassi - Maglica (od 41. Caput). TRENER: Mišo Krstičević.

Linker
22. rujan 2024 08:30