PJESNICI DOBILI ŠPICU

U Kranjčevićevu stiglo veliko pojačanje. Tomo Šokota novi je napadač NK Zagreba!

U utorak ujutro 34-godišnjak je bio na pregovorima u Zagrebovu stožeru, s predsjednikom Medićem i njegovim suradnicima dogovorio sve uvjete i preostaje samo potpis
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 29. lipanj 2011. 11:47

Tomo Šokota novi je napadač Zagreba! Vijest nema službenu potvrdu iz kluba, ali sve je praktički dogovoreno. Bivši igrač Dinama, Samobora, Benfice, Porta, Lokerena i ljubljanske Olimpije, sljedeće će sezone predvoditi napad Pjesnika. U utorak ujutro 34-godišnjak je bio na pregovorima u Zagrebovu stožeru, s predsjednikom Draženom Medićem i njegovim suradnicima dogovorio sve uvjete i preostaje samo formalni potpis.

Razgovori između čelnika Zagreba i Šokote trajali su nekoliko tjedana, a prijelaz je jučer definitivno realiziran. Preostale su tek sitnice, u današnjem prijateljskom dvoboju s Karlovcem Šokota najvjerojatnije neće nastupiti, ali u svakom slučaju Zagreb je dobio prvu špicu.

Šokota je prošle sezone igrao u 1. slovenskoj ligi za ljubljansku Olimpiju u čijim je redovima prošle sezone odigrao 20 utakmica i postigao 8 pogodaka. U Zagreb stiže kao slobodni igrač.

Linker
24. rujan 2024 16:24