ŽELE DRPIĆA I CARLOSA

Šokota: Pričao sam sa ljudima iz Zagreba, ali još ne znam gdje ću nastaviti karijeru

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. lipanj 2011. 20:58

Tomo Šokota jedna je od glavnih želja Zagreba, odlaskom Krstanovića u Kranjčevićevoj traže prikladnu zamjenu. Šokota bi bio idealan 'ubod’, završio je svoju epizodu u ljubljanskoj Olimpiji, trenutno je bez kluba. Šokota je i sam potvrdio napise SN-a da pregovara sa Zagrebom.

- Istina je, razgovarali smo, ali ne mogu još ništa reći. Na moru sam, odmaram se, još ne znam gdje ću nastaviti karijeru - rekao nam je jučer Šokota, koji uživa u okolici Zadra. Ostao je dosta zatvoren, nije želio otkriti je li dolazak u Kranjčevićevu najizglednija opcija.

- Ne mogu ništa konkretno reći, još imam nekoliko opcija, tijekom sljedećeg tjedna saznat ću gdje ću nastaviti karijeru. Zagreb je svakako moguća destinacija, ali ne bih sad kalkulirao s prognozama jesam li bliže Kranjčevićevoj ili nekoj drugom klubu. Za nekoliko dana sve ćete znati - zaključio je Šokota. koji je lani, za Olimpiju u 19 prvenstvenih susreta zabio sedam pogodaka. Nedavno nam je, pak, gledajući sina na treningu u Maksimiru rekao:

Inače, osim Šokote, Zagrebove su želje još dvojica bivših dinamovaca Drpić i Carlos, došla su već dvojica nekadašnjih Modrih Vidaković i Štrok. Moguće je, dakle, da gotovo polovinu momčadi iduće sezone čine bivši igrači Dinama.

Linker
24. rujan 2024 14:30