ODUŠEVIO BECALIJA

Rumunjski Mamić pretražuje hrvatsko tržište - Steaua za Šovšića nudi tri milijuna eura!?

Lijepo je čuti da se jedan tako veliki klub interesira za našeg igrača, ali tek ako dođe do službene ponude moći će se razgovarati o eventualnom transferu - kažu u NK Zagrebu
Piše: Toni RoićObjavljeno: 18. srpanj 2011. 11:08

Nekoliko rumunjskih internet portala donijelo je vijest da je Steaua zainteresirana za dovođenje Zagrebovog veznjaka i mladog reprezentativca Damira Šovšića (21), koji se slavnom rumunjskom klubu svidio na prošlotjednoj međusobnoj utakmici u Austriji. Rumunjski izvori tvrde da je Steaua za Šovšića spremna platiti čak tri milijuna eura navodeći da većinski vlasnik kluba George Becali nikada ne štedi ako stručni stožer procijeni nekog igrača visokom klasom.

Šovšić je protiv negdašnjeg prvaka Europe postigao efektan pogodak i bio pokretač svih akcija Zagreba, a kako ima samo 21 godinu u klubu iz Bukurešta su očito procijenili kako se radi o igraču u kojeg se isplati uložiti.

- Lijepo je čuti da se jedan tako veliki klub interesira za našeg igrača, ali tek ako dođe do službene ponude moći će se razgovarati o eventualnom transferu - kazao je glasnogovornik Zagreba, Zlatko Abramović.

Linker
23. rujan 2024 15:47