PROPAO TRANSFER

Josip Radošević šokirao čelnike Hajduka: 'Ne želim u Parmu, ne vidim se tamo!'

U petak Josip s Hajdukom odlazi na pripreme u Tursku - dodao je Josipov brat Antonio dodavši kako postoji još ponuda, ali Parma sigurno više nije opcija
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. siječanj 2013. 21:41

Nakon tri dana pregovora propao je transfer Josipa Radoševića u Parmu . Hajdukov reprezentativac nije pristao otići u talijanski klub koji je podigao odštetu Bijelima do visokih 3,3 milijuna eura pri čemu bi 2 milijuna eura odmah isplatio na račun splitskog kluba. Hajduk je pristao na ponudu Parme, čekalo se da Radošević kaže svoje "da", ali nije se dočekalo.

- Josip je u dogovoru s obitelji odlučio da ne ide u Parmu. Zašto? Nisu u pitanju samo financije, jednostavno se Josip ne vidi u Parmi - objasnio je konačni rasplet pregovora Antonio Radošević, Josipov brat, koji je u ime obitelji zastupao interese mladog nogometaša.

- U petak Josip s Hajdukom odlazi na pripreme u Tursku - dodao je njegov brat Antonio i pritom je naglasio:

- Ima još nekoliko ponuda, ali Parma nije opcija za odlazak.

Tako je Hajduku propala mogućnost da se izvadi iz financijske dubioze i time dođe nadomak ispunjenju obveze prema Uefi koja Bijele pritišće s rokom do kraja ožujka kada se moraju podmiriti svi dospjeli dugovi.

Premda je sportski direktor Sergije Krešić u četvrtak ujutro kazao kako Hajduk ima dvije ponude, ta druga ponuda nije iz Napolija...

- Hajduk nema službenu ponudu Napolija - potvrdio nam je u četvrtak poslijepodne predsjednik Brbić.

Linker
21. rujan 2024 15:43