TOM DUBRAVEC Cropix
BOMBA IZ ITALIJE

Perišić odlazi iz Hajduka i radi senzacionalan transfer? ‘Mjesecima šalje poruke, rado bi došao‘

Talijanski Tuttosport Hrvata vidi kao jednu od potencijalnih zamjena za ozlijeđenog Buchanana
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2024. 12:04

Zbog ozljede je Ivan Perišić došao u Hajduk, zbog ozljede bi mogao otići iz njega. Naime, talijanski Inter navodno razmišlja o povratku hrvatskog reprezentativca u svoje redove ovog ljeta.

Perišić je bio član Intera od 2015. do 2022. godine uz jednogodišnju posudbu u Bayernu, a u Milano bi se mogao vratiti zbog ozljede Tajona Buchanana. Kanadski nogometaš se ozlijedio na reprezentativnoj akciji u Copa Americi, a prve prognoze govore kako bi van travnjaka mogao biti četiri do šest mjeseci. Normalno je stoga da Inter razmišlja o njegovoj zamjeni s obzirom na to da je Buchanan igrao važnu ulogu u osvajanju naslova prvaka Italije ove sezone.

Talijanski Tuttosport donosi kako bi Inter pojačanja mogao tražiti na tržištu slobodnih igrala te u prvi plan ističu Marcusa Alonsa i Layvina Kurzawu, ali spominje se i Perišićevo ime.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

"Obratite pozornost i na mogućnost senzacionalnog povratka Ivana Perišića, Hrvata koji je sezonu završio u Hajduku. On mjesecima šalje poruke i vrlo bi se rado vratio", piše Tuttosport.

Navijačima Hajduka ova vijest sigurno neće biti draga, ali u doba prijelaznog roka postoji puno špekulacija koje su daleko od istine. Možda je i ova jedna od njih...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. srpanj 2024 12:06