Mislav Oršić

 Selcuk Kilic/afp/profimedia
OTKRIVA BILD

Mislav Oršić odlazi iz Turske? Miljenik navijača Dinama mogao bi ponovno udružiti snage s bivšim trenerom

Oršić se proteklog ljeta priključio Trabzonsporu nakon što se u Southamptonu nije uspio nametnuti
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 31. siječanj 2024. 13:49

Kako javlja Bild, Mislav Oršić mogao bi napustiti Trabzonspor i priključiti se Union Berlinu kojeg vodi bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica.

Oršić se proteklog ljeta priključio Trabzonsporu nakon što se u Southamptonu nije uspio nametnuti. Trabzonspor ga je doveo za nešto manje od 2,5 milijuna eura. Upravo je Bjelica inzistirao na Oršićevom dolasku u Trabzonspor te se od njega očekivalo da bude veliko pojačanje. No, Oršić je na jednom od prvih treninga nesretno ozlijedio koljeno zbog čega i dalje nema službeni nastup za klub.

Sada ga Bjelica želi dovesti i u Union Berlin s kojim je u borbi za ostanak. Bjelica želi dovesti igrača koji je još uvijek u procesu rehabilitacije, ali za kojeg zna da mu može pomoći očuvati prvoligaški status.

Oršić je tek nedavno krenuo s treninzima i upitno je kada će biti u punom pogonu. Iz Trabzonspora ga ne žele olako pustiti jer hrvatski reprezentativac još nije odigrao niti minute za njihov klub. No, Bjelica izrazito želi Oršića s kojim je sjajno surađivao u Dinamu tako da je Oršićeva sudbina za sada nepoznata.

Linker
05. ožujak 2024 11:52