AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
LOV NA POJAČANJA

Liverpool želi dvije zvijezde Reala. Mbappéov dolazak poremetio harmoniju u Madridu

Güler je završio sezonu u dobroj formi za Madrid, postigavši ​​ukupno šest golova u deset utakmica
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2024. 01:05

Dva igrača Real Madrida mogla bi ovo ljeto biti na putu prema Liverpoolu, piše španjolski Estadio Deportivo. Riječ je o trenutnoj turskoj senzaciji na Euru u Njemačkoj, Ardi Güleru i Brazilcu Rodrygu, koji bi mogao napustiti klub zbog prenapučenosti u napadačkoj liniji, prema navodima.

Također je navedeno da nije sigurno hoće li Madriđani biti voljni prodati ijednog od svojih dragulja. Rodrygo je bio jedna od zvijezda Madrida tijekom posljednjih nekoliko godina, zabivši 10 golova u 34 prvenstvene utakmice prošle sezone kako bi pomogao Los Blancosima da osvoje prvenstvo i Ligu prvaka.

Ukupno je osvojio dvije Lige prvaka i tri La Lige s Madridom, a s 23 godine ima još puno prostora za napredak. Brazilska publikacija UOL-a javlja da bi Brazilac mogao zatražiti odlazak iz kluba zbog dolazaka Endricka i Kyliana Mbappéa, koji bi mogli ugroziti njegov status prvotimca.

Primarno igrajući u prednjoj trojci, Rodrygo više voli igrati na lijevoj strani, ali se već sad mora pomaknuti na desnu stranu zbog forme Viniciusa Jr na drugoj strani. Mbappé može igrati centralno, iako je u svojoj karijeri također pretežno korišten na lijevoj strani, a tinejdžer Endrick također preferira tu poziciju. Ugovor mu ističe 2028. godine, te bi stoga Englezi morali iskrcati izdašnu cifru za njegove usluge.

Güler je završio sezonu u dobroj formi za Madrid, postigavši ​​ukupno šest golova u deset utakmica u sezoni koju je pratila ozljeda. Stoga bi posudba u Liverpool mogla biti opcija koja se razmatra ovog ljeta. Prema navodima, Slot vidi Gülera kao primarnu metu ovog ljeta, budući da će 19-godišnjak zapeti za oko brojnim vrhunskim europskim klubovima impresivnom igrom za Tursku protiv Gruzije na Euru 2024.

Linker
24. lipanj 2024 12:52