Nicolas Milanović

 Action Plus Sports Images/Alamy/Profimedia
NEOČEKIVANI TRANSFER

Dinamo pronašao pojačanje u Australiji? Mladi Hrvat na korak do Maksimira, objavljena i odšteta

Iza 22-godišnjeg Milanovića, koji uz australsko ima i hrvatsko državljanstvo, najbolja je sezona karijere
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2024. 17:06

Dinamo je, ako je vjerovati Australcima, pronašao novo pojačanje. Nicolas Milanović bi uskoro trebao napustiti Western Sydney Wandererse i potpisati za zagrebački sastav.

Stranice koja prati Wandererse piše da će Dinamo platiti 750.000 eura na ime odštete, a u klauzulu je navodno ugrađeno i 20 posto od idućeg transfera pa bi se taj posao mogao popeti i na preko milijun eura.

Iza 22-godišnjeg Nicolasa, koji uz australsko ima i hrvatsko državljanstvo, je najbolja sezona u karijeri. Milanović igra uglavnom na poziciji lijevog krila, a u protekloj sezoni je zabio devet golova i upisao pet asistencija u australskoj ligi. Od veljače je u 11 utakmica zabio šest golova i upisao tri asistencije.

Riječ je o 185 centimetara visokom igraču koji ima odličnu kontrolu lopte i udarac. Na proljeće je igrao za U-23 reprezentaciju koja se ranije nije uspjela kvalificirati na Olimpijske igre u Parizu. Prošlog je mjeseca igrao i za All-Star ekipu australske A-League i zabio gol u pobjedi od 8:0 protiv B ekipe Newcastle Uniteda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. lipanj 2024 17:15