Marko Pjaca

 DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix
NOVA META

Dinamo odustaje od Pjace? U Maksimiru se nešto kuha, Hrvat bi mogao zakomplicirati posao

Izgledalo je kako je dolazak hrvatskog reprezentativca praktički gotova stvar
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. lipanj 2024. 21:49

Po informacijama iz Australije, ljevokrilni napadač Nicolas Milanović napušta klub i dolazi u - Dinamo. Radi se o igraču West Sydney Wanderersa, koji je protekle sezone zabio devet pogodaka u 25 utakmica za taj australski klub, rođen je 2001. godine.

Navijači tog kluba već su se oprostili od njega i poželjeli mu sreću u Dinamu, a na nekim je platformama izašla i cijena. Prema tim informacijama Dinamo bi za njega platio 800 tisuća dolara plus 20 posto sljedećeg transfera. Milanović ima i hrvatsko državljanstvo.

S obzirom na to da se radi o igraču koji igra na lijevom krilu, znači li to da je možda otpao dolazak Pjace u Dinamo? Izgledalo je kako je dolazak hrvatskog reprezentativca, koji je na Euru u Njemačkoj, praktički gotova stvar, ali ako Modri dovode Milanovića, a u momčadi imaju još albanskog reprezentativca Arbëra Hoxhu, te na toj poziciji može igrati i Luka Stojković, onda se transfer Pjace može staviti pod upitnik, kao i ostanak na posudbi Gabriela Vidovića. Da ne govorimo da se s posudbe u Gorici vratio drugi Gabriel, mladi Rukavina...

Zasad iz kluba nema komentara na eventualni dolazak lijevog krila iz Australije, a to bi onda moglo značiti da se tu nešto kuha.

Linker
14. lipanj 2024 21:52