Barcelona's forward David Villa (L) vies with Atletico Madrid's Czech defender Tomas Ujfalusi during the Spanish League football match between Atletico de Madrid and Barcelona at Vicente Calderon stadium in Madrid on September 19, 2010. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
 AFP
ŠOPING NA CALDERONU

Tomaš Ujfaluši potpisao za Galatasaray, Turci od Atletico Madrida žele Reyesa i Forlana

Ujfalušiju bi se u Galatasarayju mogli pridružiti i Jose Antonio Reyes i Diego Forlan, za kojima je uprava istanbulskog kluba također iskazala interes
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 19. lipanj 2011. 19:59

Bivši češki nogometni reprezentativac Tomaš Ujfaluši (33) novi je član istanbulskog Galatasaraya. Ondje dolazi iz Atletico Madrida uz odštetu od dva milijuna eura, piše Marca.

Prema navodima španjolskog sportskog dnevnika češki stoper je već prošao liječnički pregled, a u ponedjeljak bi i službeno trebao parafirati suradnju.

U Atletico Madridu je Ufjaluši proveo tri posljednje sezone, a Galatasaray će mu biti peti različiti klub u karijeri poslije Sigme, HSV-a i Fiorentine.

Ujfalušiju bi se u Galatasarayju mogli pridružiti i Jose Antonio Reyes i Diego Forlan, za kojima je uprava istanbulskog kluba također iskazala interes.

Linker
24. rujan 2024 18:39