wikipedia
TRANSFER

Marveaux u Newcastleu

Petogodišnju vjernost Newcastleu potpisao je dojučerašnji veznjak Rennesa, 25-godišnji Sylvain Marveaux, potvrdio je engleski Premierligaš
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. lipanj 2011. 13:11

Petogodišnju vjernost Newcastleu potpisao je dojučerašnji veznjak Rennesa, 25-godišnji Sylvain Marveaux, potvrdio je engleski Premierligaš putem službenih internetskih stranica.

Zanimljivo je da je Marveaux samo nekoliko dana ranije propustio priliku potpisati za Liverpool koji nije želio obaviti transfer nakon što potencijalno pojačanje nije uspješno prošlo liječnički pregled u klubu. Pod znak pitanja stavljena je njegova spremnost nakon evidentiranih problema s preponama.

Newcastleu to očito nije smetalo, pa je doveo i treće pojačanje pred početak nadolazeće sezone. Yohan Cabaye i Demba Ba, podsjetimo, nedavno su potpisali ugovore s klubom sa St James' Parka.

Možda i nije poznat među našim navijačima, no riječ je o talentiranom igraču kojeg motrimo dulje vrijeme. Moram reći da su protekli dani vrlo dobri za nas kada su u pitanju transferi - zadovoljan je bio menadžer momčadi Alan Pardew.

Linker
24. rujan 2024 20:31