AP
BORBA ZA NAPADAČA

Drogba ne želi grijati klupu u Chelseaju, a za njegove usluge se zanimaju Inter i Milan

Dolazak Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea, kao i ulaganje u neke mlađe igrače, tjeraju Drogbu na razmišljanje
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 12. lipanj 2011. 19:27

Sve do prošle sezone se gotovo nije mogao zamisliti napadački red Chelseaja bez danas 33-godišnjeg Didiera Drogbe, nogometaša iz Obale Bjelokosti.

No, prošle sezone je Drogba počeo sve češće provoditi vrijeme na klupi, točnije, ulaziti u igru s klupe za pričuve. Unatoč tome što nije imao uobičajeno veliku minutažu u 36 premierligaških utakmica je postigao 11 pogodaka uz 15 asistencija.

Dolazak Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea, kao i ulaganje u neke mlađe igrače, tjeraju Drogbu na razmišljanje hoće li odraditi još jednu sezonu koliko mu je ostalo po ugovoru s Chelseajem. Naime, mnogi su se klubovi javili sa željom dovođenja ovog sjajnog napadača, iako je prije nekoliko dana engleski tisak, iz povjerljivih izvora, otkrio da se sprema produljenje ugovora između Chelseaja i Drogbe.

No, isto tako, neki engleski mediji u nedjelju pišu da predstavnici Milana i Intera sve nametljivije traže pregovore s Chelseajem i žele pričati na temu - Drogba.

Trenutačno Drogba zarađuje oko 130.000 funti tjedno u londonskom klubu, a adekvatno plaćanje Interu ne bi trebao biti problem. Milan, pak, taj posao želi ostvariti i kroz prizmu određene "igračke zamjene" plus uplate određene svote novca.

Podsjetimo da dres kluba sa Stamford Bridgea Drogba nosi od sada već daleke 2004. godine kada je stigao iz Marseillea.

Linker
24. rujan 2024 16:35