Cropix
HAJDUK SRUŠIO REKORDE

To je senzacija nezabilježena u Hrvatskoj: 'Tu sam pune 33 godine, ali ovo se nikad nije dogodilo!'

Eto, dogodila se i ta senzacija, nezabilježena u Splitu, sigurno i u Hrvatskoj, vrlo vjerojatno i u Europi: deset sati prije nego je počela prva utakmica doigravanja za Euroligu u Liberecu (znači u četvrtak ujutro u devet sati) rasprodane su sve ulaznice za uzvrat u Splitu, koji je na programu za tjedan dana 27.kolovoza.
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 20. kolovoz 2015. 21:39

Pardon, rasprodane su sve ulaznice osim jednog dijela pretplatničkih, koje se tretiraju kao da će ih pretplatnici preuzeti. Do sada je oko 60 posto pretplatnika prediglo svoje karte, sigurno će mu par slijedećih dana i drugi pohrliti preuzeti dragocjene ulaznice.

-Tu sam pune 33 godine – rekao je blagajnik Hajduka Duje Bilić, čovjek savršenih živaca, uvijek smiren, poslovan, korektan, omiljen, uglavnom jedan od najboljih iz korpusa osoblja Hajduka – ali ovo se do sada nikad nije dogodilo. A bilo je velikih utakmica, sigurno većih i značajnijih od ove koja dolazi.

Naravno, raduje me to zanimanje, držim da to nije samo dokaz ljubavi navijača prema Hajduku, već još više vjere u naše mladiće i stručno osoblje da se događa prava uzbudljiva priča.

U upravi kluba se nadaju da će se gledatelji držati propisa i da neće biti viška koji su, kao na prošloj utakmici protiv norveškog Stromsgodseta, sjedili na stepenicama, pa je Hajduk platio masnu kaznu.

Linker
22. rujan 2024 16:27